ENOTUrisme

consultoria d'enoturisme

convertim els teus vins en experiències

Definim el producte

Definim els objectius de marca i a partir d'aquestes et proposem i executem una estratègia d'enoturisme personalitzada

Creem experiències

L'enoturisme són experiències i a VinyaSons creem packs personalitzats a mida, sempre amb un valor afegit cultural.

difusió
i venda

Gestionem la comunicació dels esdeveniments i triem la plataforma de comercialització més adequada.

MARKETING DIGITAL

EXPERIÈNCIES ENOTURÍSTIQUES per cellers

L’enoturisme és cultura, experiències, marca, vins, etc. Però per sobre de tot és comunicació. Es la manera de comunicar més potent, original i propera que té un celler. És donar a conèixer el seu entorn, filosofia, territori i crear experiències a través dels seus vins. A VinyaSons volem compartir la nostra experiència en aquest àmbit per fer crèixer el teu celler i t‘assessorem en el disseny d’experiències úniques per al teu celler que faran crèixer i consolidar la teva marca amb l’enoturisme.

Creació de packs enoturístics

A partir de les sinèrgies amb els actors locals del sector turístic del teu territori, crearem packs d'enoturisme i experiències 360º personalitzades.

Disseny de visites als Cellers

Si el teu celler s'inicia en l'enoturisme, treballem conjuntament per crear el model de visites que millor comuniqui els teus valors.

enoturisme i cultura

El vi és cultura i la cultura crea vincles. Nosaltres volem crear aquests vincles amb els teus clients a través d'experiències úniques amb la música i les arts com a fils conductors.

CONTACTA AMB NOSALTRES

Explica'ns el teu projecte i prepararem una proposta d'enoturisme a mida.
QUE FEM

SABER-NE MÉS

Treballar i posicionar la marca en el top-of-mind del públic i dels clients potencials és una de les claus del marketing per cellers. En aquest sentit l’enoturisme és molt important ja que permet al celler diferenciar-se de la competència i comunicar els seus vins com experiències. Tenir una oferta d’enoturisme i visites a cellers àmplia i personalitzada que transmeti el teus valors i filosofia farà crèixer la teva marca.

L’enoturisme és un valor afegit que avui dia s’ha convertit en imprescindible per qualsevol celler. És el marketing off-line més potent i efectiu per un celler i ja s’ha convertit en una important font d’ingressos. També és una de les maneres més efectives de crear prescriptors de la teva marca així com de consolidar el prestigi del teu celler i els teus vins.