experiencies cellers

desde 2o12 creant experiències úniques als cellers

  1. VinyaSons crea experiències de vi i musica als cellers. Amb mes de 8 anys d’experiència, la nostra trajectòria ens avala. El Festival VinyaSons es un dels esdeveniments de referència de l’enoturisme es sinònim de qualitat, innovació i proximitat. A VinyaSons organitzem esdeveniments personalitzats enfocats a vincular el món del vi amb la cultura.Desde 2013, hem organitzat més de 100 esdeveniments en cellers i caves d’arreu de Catalunya amb maridatge de música, vins i gastronomi

  2. Que fem? Espectacles de petit format, propers i de diferents estils hem creat una proposta única i innovadora en l’oferta enoturística i musical del territori. Fem el disseny i realització d’esdeveniments que aporten valor a la marca. Son experiències úniques per a cada celler que encaixin dins a la seva filosofia i objectius de marca.

 

 

Com ho fem? Creem esdeveniments que inclouen una visita al celler i la degustació dels productes més emblemàtics a través d’un maridatge sensorial que té la música com a fil conductor.

 

El nostre públic. La nostra trajectòria ve acompanyada d’un públic fidelitzat que respon a aquest perfil:

 

33-64 anys; amb inquietuds culturals; consumidor ocasional-habitual de d’espectacles; amb un interès inicial pel món del vi; capacitat adquisitiva mitja/mitja alta.